Leidersraad 26-10-2017

Vanavond hadden we een leidersraad bij ons op het gebouw. Volle agenda met leuke punten. Bijvoorbeeld NaWaKa 2018. Daar moet je als waterscout gewoon een x geweest zijn en het liefst natuurlijk veel vaker.

Het kamp is om de 4 jaar en daardoor ook speciaal. 4000 scouts bij elkaar. Een wirwar van tenten, kampen, subkampen, scouts, boten en vooral heel veel water.

Daarnaast hebben we besproken wat de diverse speeltakken momenteel tijdens hun opkomsten  doen, dat we een gezamenlijk kampweekend volgend jaar gaan organiseren en promotie actie met bv chocola. Een smakelijk onderwerp wat alleen daardoor al positief werd ontvangen  🙂

De samenstelling en werkzaamheden van ons bestuur is ook besproken en duidelijk is dat daar een uitdaging ligt, maar ook die gaan we aan.

Netjes binnen de afgesproken 2 uur gebleven dus om half 10 werd de vergadering gesloten 🙂