We zijn er weer!!!

Wat is het koud dit weekend maar hartverwarmend om te zien hoe onze vrijwilligers weer klaar stonden voor onze jeugdleden. Wat zijn we trots op jullie allemaal en blij dat ons ledenaantal niet gezakt is door corona!

De jorte werd ’s middags al opgezet om hierin een heerlijk kampvuur te maken.
Vrijdagavond kwamen de Verkenners voor het eerst weer fysiek bij elkaar sinds weken, en dat was te merken. De sfeer zat er goed in! Gezellig samen een broodje bakken boven het vuur en afmaken met een warme knakworst. Om 20u stopten deze opkomst want uiteraard willen we de avondklok niet schenden. De opkomst eindigden met bezoek van twee agenten die natuurlijk even wilden opwarmen bij ons in de jorte, de knakworsten waren al op helaas. Gelukkig houden wij ons aan de Corona regels en vetrokken de agenten tevreden!


Zaterdag- ochtend ging de fik er om 9.30u alweer in want om 10.00 kwamen onze Welpen. Wat fijn om iedereen weer te zien!! Ook de Welpen gingen hun eigen broodje bakken en samen met een kop thee smaakte dat prima! Als “toetje” een sinaasappel cake uit het vuur. Je holt een sinaasappel uit en vult deze met beslag. Omwikkelen met aluminiumfolie en een half uurtje in het vuur. Het kost wat haartjes van de arm van de leiding om ze er dan weer uit te vissen, maar het was de moeite waard!
Wat een super weekend! Tot volgende week!